Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Tikankolo, Vesilahti 30.12.2011

Varaslähtö uuden vuoden juhlintaan otettiin Vesilahden Tikankolossa. Edellisestä keikasta oli kulunut jo hieman aikaa, välissä treenikämppä-muutto ja varsinkin allekirjoittaneella kaikkea muuta säätöä, joten oli mukavaa päästä taas pöllyttämään rokkia ilmoille.

Hieman arvelutti miten homma menee kun harjoittelut oli viime aikoina jääneet aika vähiin... mutta hyvinhän se siitä sitten.

Paikan päällä kamat pystytettiin hieman ahtaaseen nurkkaukseen jossa ollut pelipöytä vei tilaa, mutta hyvinhän siihen sitten kuitenkin mahduttiin. Kamat meni pystyyn vanhalla rutiinilla ja kaikki pelasi hyvin laakista. Sitten vaan nauttimaan paikan henkilökunnan vieraanvaraisuudesta, hyvät sapuskat juomineen saatiin taas. JA Raikku, joka onneton oli unohtanut keikka-Reinonsa, sai lainaksi asiaan kuuluvat jalkineet... taisi olla 5 numeroa liian isot kyllä!

Paikan päälle tuli kohtalaisen hyvin väkeä, mukana pari työkaveria... siinä sitten juttu luisti keikan alkua odotellessa.

Settilistaa pistettiin uusiksi aika lailla ja tuntui toimivan hyvin. 2 tunnin ohjelmiston luulisi riittävän, mutta aina se vaan menee siihen että jotain pitäisi vielä veivata... jokunen lisäkipale tarvitaan kyllä yhä edelleen settiin.

Keikan jälkeen paikan omistaja tuli juttusille ja siinä käytiin mielenkiintoista keskustelua jatkokuvioista. Vaikuttaisi vahvasti että tämä visiitti ei jäänyt ainoaksi näissä ympyröissä.

Kiitokset yleisölle, paikan omistajalle ja henkilökunnalle! Paluumatkalla Jyrkin rokki-sitikassa oli hyvä fiilis kaikilla!

Ei muuta kuin usvaa putkeen vuodelle 2012!

T:Juha