Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Pub Cesar, Kangasala 28.5.2011

Pub Cesar, Kangasalan ytimessä, oli rokkiretkueemme kohteena tällä kertaa. Nyt oli aikomus hoitaa kamppeiden siirto treenikseltä pelipaikalle ihan omien henkilöautojen voimin, kun pakuja tässä ollaan aiemmin lainailtu vähän väliä samoilta tahoilta (suuret kiitokset kaikille jotka ovat tässä auttaneet!). Pakettiauton omistajalla taatusti kavereita riittää... mutta jossain kohtaa kulkee kohtuuden raja ja tällä kertaa ajattelimme hoitavamme kuljetuksen omilla kulkineilla, kun matkakaan ei ollut mahdoton jos oltaisiin jouduttu tuomaan osa romppeista toisella yrityksellä.

Raikku kuitenkin hommasi lähipiiristään rouhean Nissan avolavan käyttöön joten tavarat kulkivat komeasti yhdellä kertaa. Hieman siinä oli kuitenkin sovittelemista -- iskeekö tässä Mikalla jo pientä epätoivoa pintaan:

Paikan päällä sitten kamat pystyyn salista hieman erillään olevaan tilaan. Heti kävi selväksi että nyt on pakko mikittää kitarakamat PA:han. Kitarakaapit olisivat yleisöön suunnattuna puhaltaneet suoraan päin väli-barrikaadia. Soundeissa oli vähän hakemista ja lopputulos oli pieni mysteeri että miten se sinne saliin lopulta kuului. No, loppujen lopuksi ei asiasta tullut kritiikkiä niin eiköhän se mennyt ihan OK.

Sitten olikin aika ruokailun ja jopas saatiinkin Cesarista makoisat eväät. Allekirjoittanut komppasi Raikkua ja valitsi listalta lihapullaruukun maalaisperunoilla (tai jotain sinnepäin) ja varsinkin kastike vei kielen mennessään. Kastikkeen salaisuus saatiin selville mutta ei tässä siitä sen enempää...

Kyllä se vaan tekee rokkarit onnellisiksi kun saa maistuvaa murkinaa:

Cesarissa oli samana iltana sattumoisin kanta-asiakkaille järjestetty privaattitilaisuus alkuillasta. Meitä pyydettiin soittamaan exclusive setti ko. häppeningiin. Soitettiin siinä sitten lyhyehkö setti ja pistettiin sen jälkeen soittimet sivuun odottamaan varsinaista keikkaa.

Keikka polkaistiin käyntiin puolen yön tietämissä. Alkuvaiheessa lavan edessä melkoista menoa pitäneestä seurueesta erottui erityisesti hieman erikoisesti sonnustautunut kaveri joka paitansa perusteella liputti suuresti läntisen naapurimaamme puolesta. No, polttarisankarihan siinä oli kyseessä... onnea vaan kovasti asian johdosta.

Yleisesti meno yleisön puolella yltyi railakkaaksi setin loppupuolella. Olisi voinut sittenkin aloittaa soiton hieman myöhemmin. Jäi hieman parasta meininkiä hyödyntämättä kun setti loppui juuri menon ollessa kiivaimmillaan. Ensi kerralla vielä hieman tarkempi ajoitus!

Kiitokset yleisölle, ja tietenkin Cesarin henkilökunnalle -- huolenpito orkesterin suuntaan jätti oikein mukavan maun suuhun. Ja tottakai vielä kiitokset Nissan-avolavan omistajalle!

T: Juha