Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Nekala, yksityistilaisuus, 25. 1. 2020

Uusi vuosi, uudet kujeet ? Pikkujoulukeikka tammikuussa ? Mikäettei. Allekirjoittaneen pahimmat raksakiireet ja muutto olivat jo ohi. Treenaamaankin ehdittiin peräti kerran ennen keikkaa ja toki kaivettiin settiin kamaa jota ei oltu soitettu vuosiin. No, lahjattomat treenaa :)

Koskapa keikkapaikka oli näinkin lähellä, suoritimme etukäteistiedustelun. Kyllä kannatti, PA ja äänimies saatiin talon puolesta, ei tarvinnut roudata kuin henkilökohtaiset soittimet ja monitorit. Roudauskin suoritettiin aikaisin keikkapäivän aamuna. Epäluonnolliseksi kehuttiin tuota ajankohtaa mutta minkäs teet kun on muita velvoitteita. No, allekirjoittanut säntäsi sitten aikanaan iltabussilla Nekalaan missä muut jo odottelivatkin illan ensimmäistä ohjelmanumeroa. Nimittäin ilmap*llun nuolennan - oliko ne nyt Suomen vai Maailman - mestaruuskisoja.

Itse keikkahan meni sitten mainiosti. Tupa oli täynnä ja virvokkeet virtasivat. Edes pikkumurheet saniteettitiloissa eivät kyenneet latistamaan tunnelmaa. Yleisöllä ja bändillä oli hauskaa. Ja kerrankin oli mahdollisuus jäädä keikan jälkeen viettämään aikaa. Tätä lisää, kiitos!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin
- Jyrki