Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Rautajärvi, 19. 7. 2014

Kello 16:00 Akaan Viialassa, muuttotalkoista juuri karattu, suunta keikalle.

Kaunis kuuma kesäpäivä, ulkokeikka tiedossa. Ja ensimmäiset sadepisarat alkoivat putoilla Nekalassa ennenkuin ehdittiin edes saamaan peräkärryn kuomua kiinni :) No, nokka kohti Rautajärveä, missä paistoikin taas aurinko. Pelipaikalla sitten Iski olikin jo varastanut shown:

No, eihän siinä mitään. Laitettiin kamat pystyyn ja juotiin roudausoluet. Soundcheckissä sitten tulikin kiva yllätys. Oikeanpuoleinen kaappi ei kestänyt ollenkaan matalia ääniä. Pärr pärr pärr. Siinä sitten vaihdettiin piuhaa ja kanavaa ristiin ja vika pysyi sitkeästi kyseisessä kaapissa. Olihan se toki aiemminkin keikalla oireillut, mutta vika pysyi sitkeästi piilossa kun sitä yritettiin etsiä. Ongelma kierrettiin tällä kertaa leikkaamalla kaapista kaikki alle 300Hz taajuudet (myös se tuttu 160Hz kierto) pois. Jotain hupia tästä vielä seuraa...

Sitten vietettiinkin keikkaa odotellessa hetken aikaa pyöriä ihaillessa:

Kunnes Musta Kasi kiipesi lauteille

ja saatiin ilta käyntiin. Savukoneen kytkimet taisivat edelleen jumitella, mutta viime vuoden kaltaista pilveä ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Vierailevia taiteilijoita olikin tällä kertaa tavallista suurempi määrä, ja kaikilla oli hauskaa. Ja saatiinhan Roppa myös vetämään Roadrunner kuten perinteet vaativat. Tokihan lavalla oli kavereita muutenkin. On melko hupaisaa soittaa kun hyttyset tikkaavat :)

Paluumatkalla sitten alettiinkin valmistautua henkisesti seuraavan viikon Kuopion keikkaan.

Kello 04:00 Akaan Viialassa, yöpalaa naamariin.

--Jyrki