Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Peyton Place, Hervanta, 19. 1. 2013

Keikalle lähdettiin tälläkin kertaa perinteisesti pimeässä, lumisateessa ja bluesmobiilin painelaakeri kauniisti naukuen. Kesti se vielä tämän reissun kuitenkin.

Tultiin keikkapaikalle, ja ruvettiin ihmettelemään että miten ihmeessä tuonne pääsee autolla niin että sieltä vielä pääsee poiskin. Ajeltiin sitten jalkakäytäviä pitkin, älkää kertoko kenellekään.

Lavan koko oli varsin positiivinen yllätys. Kerrankin mahduttiin kunnolla, ja vielä sellaiseen asetelmaan että kuultiin kaikki toisemme kunnolla. Vähemmän hauska yllätys olikin sitten se, että laulumonitorointi muuttui täysin riittämättömäksi lavan koon takia. Lisäkaiuttimia on jo tilauksessa. Enemmän kannettavaa jatkossa siis.

Pikainen sondcheck, kebabille naapuriin, roudausolusten nauttimista, paikallisten kanssa turinaa, settilistan uudelleen järjestelyä, odottelua ja lopulta lauteille. Vedettiin poikkeuksellisesti kolme settiä tällä kertaa. Muutama kappale kyllä pitäisi olla lisää että joka setistä tulisi tarpeeksi pitkä... tälläkin kertaa soitettava loppui kesken. Lavaltakin jo poistuttiin mutta kun vaatimalla vaadittiin (kiitos, olitte hieno yleisö) lisää niin soitettiin Levoton Tuhkimo. Eipä muuten tällä porukalla oltu soitettu sitä kertaakaan. Mutta hyvähän se on lavalla treenata :)

Tältä keikalta sitten saatiin kuviakin, lopulta. Jokohan saataisiin päivitettyä keikkajulisteeseen tukan pituus :) Kiitos kuvaajille, lisääkin saa laittaa jos niitä jossain vielä on. Käykää katselemassa Facebookista. Keikasta pitäisi olla myös videota youtubessa, mutta ainakaan vielä en moista löytänyt. Lisäillään kun selviää.

- Jyrki