Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Ruutanan Oluthuone 18. 2. 2012

Vuoden ensimmäinen keikka oli Ruutanan Oluthuoneella. Roudauksessa tehtiin taas varmaan uusi nopeusennätys, liekö sitten johtunut jo tutuksi tulleesta pakkausjärjestyksestä vai pikku pakkasesta.

Pelipaikallekin päästiin ilman suurempia kommelluksia, huolimatta liukkaasta tiestä, peräkärryn kesärenkaista ja rokkisitikan rohisevasta etujarrusta. Ei kuin kamat pystyyn, ja soundcheckkiä tekemään. Hieman ihmetystä herätti kun subbarista ei oikein kuulunut bassorumpu. Syykin löytyi pikku pähkimisen jälkeen - nämä kamat toimivat paremmin jos niihin kytkee virran päälle. Liekö Simpsoneista tutun Duff-olusen nauttiminen roudatessa vaikuttanut asiaan ?

Soittokin kulki ihan mallikkaasti ja soundit olivat hunajaa korville betonikuutiotreeniksen jälkeen. Uutta materiaaliakin oli syntynyt. Raikkumetalli - eikun siis House of Night esitettiin ensimmäistä kertaa julkisesti. Hyvinhän se kelpasi.

Sellaista tällä kertaa, t. Jyrki

ps. Kuvia tulee kunhan saadaan purettua kamerasta. [Editoijan huomautus: kun ei ole vielä purettu (4.11.2020 niin tuskin enää löytyy)]