Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Liekki, Luopioinen 16.10.2010

Liekin toinen keikka ajoittui aikaan jolloin kulkuneuvoissa olisi viisainta olla jo talvirenkaat alla... no onneksi matkustamisesta selvittiin kesäsuksillakin ilman välikohtauksia.

Tällä kertaa saavuimme paikalle hieman myöhemmin kuin edellisellä kerralla. Aikataulut osuivat hyvin kohdalleen -- kamojen pystytyksen ja pikaisen tsekin jälkeen alkoikin paikalle saapua väkeä. Pitsat naamaan, hetki ihmettelyä ja sitten vaan lauteille ja rokki soimaan.

Nyt oli kyllä sellainen meno & meininki, sekä yleisöllä että lavalla, että ainakin allekirjoittaneen näkövinkkelistä tämä keikka oli paras tähän mennessä. Setti aloitettiin aika myöhään, varttia vaille puolenyön, ja olikin hyvä ratkaisu sillä väki oli siinä vaiheessa jo "virittäytynyt tunnelmaan" hyvin. Jorailu & pogoilu pääsi vauhtiin jo ihan alkusetistä ja meno tarttui soittajiinkin.

Pieniä Spinal Tap hetkiä koettiin tietenkin... rumpuja täytyi hieman remontoida kappaleiden välissä, kitara putoaa hihnasta kesken soolon (tästä taisi tulla erikois-aplodit), basisti saa kitaran lavasta otsaansa... heh hee. Rapatessa roiskuu. Yleisön puolella joku taisi teloa polveaan siinä tiimellyksessä, toivottavasti ei käynyt pahemmin.

Kyllä oli hauskaa. Päällimmäisenä jäi mieleen yleinen fiilis -- tällaisena tämä harrastus on kyllä ihan parhaimmillaan. Lisää tällaista!

T:Juha