Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Ruutanarock, 16.6.2012

Haudi hou!

Päästiinpä toistamiseen mukaan Kangasalan Ruutanan Oluthuoneella järjestettävään Ruutanarock-festariin. Tänä vuonna festari oli yksipäiväinen. Ennen tapahtumaa arvailimme soittavamme varmaan ekana tai toisena, mutta ihan tapahtuman alla tuli tieto että soittoaika 22:30, VIIMEISENÄ. Huh huh. Paikalla kuitenkin 5 esiintyjää/bändiä Leewingsiä myöten. Syy moiseen slottiin oli toki muiden artistien muista menoista johtuva... mutta mikä jottei!

Paikalle saavuttiin jo iltaseiskan maissa -- Mika lainasi rumpujaan kahdelle edelliselle esiintyjälle (Flesh Roxon, Leewings). Ja lainailtiin siinä myös bassovahvaria ja kitarahihnaa ja mitä lie hyvässä toverihengessä. Flesh Roxonin keikan jälkeen nähtiin ainakin allekirjoittanutta ällistyttänyt suoritus -- pikku-pösöön sisään läskibasso + muita soittokamppeita + 3 raavasta ukkoa eikä näyttänyt edes vaikealta.

Paikalle valui väkeä tasaista tahtia pitkin iltaa. Leewingsin keikan aikana oli lavan edus tupaten täysi hilpeällä mielellä jammaavaa juhlakansaa. Leewingsin lopetettua omat kamat äkkiä lavalle, pikainen testaus että kaikki toimii ja eikun menoksi. Ja mikäs siinä soitellessa kun yleisö oli lämmitelty liikkeelle oikein kunnolla, heh hee... siinä ei paljon mitkään pikku soittoturailut juuri harmittaneet, hienoo painaa menemään kunnon yleisölle!

Kiitokset Oluthuoneen henkilökunnalle, äänimiehille, ja kaikille jollain lailla touhussa mukana olleille!

T:Juha