Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Valmetin Pikkujoulut 15.12.2017

Noniin, tällä kertaa jotain ihan uutta. Suomi 100V, Valmet 220V, Heviveikot 8V.

Eipä ole vielä ollut sellaista keikkaa, että saa peräkärryn ajettua suoraan lämpimään halliin, kun ulkona on lunta ja pakkasta. Ja roudaus suoraan tasaista lattiaa pitkin. Painavimmat tavarat vielä näppärästi pienellä kärryllä. Luksusta suorastaan. Vielä kun saisi treenikämpälle yhtä hyvät olosuhteet.

Keikkapaikkana toimivassa käytävässä oli melkoinen kaiku, mikä herätti alkuun epäilyksiä että mitähän tästä tulee. Ei se sentään niin pahasti kaikunut kuin edesmennyt Everton, mutta kuitenkin. Vaan kun saatiin PA pystyyn, kerrankin niin että mikrofonit olivat riittävän takana suhteessa kaiuttimiin, niin hyvältähän se kuulosti.

Eipä muuten ole tätä kööriä vielä nähty tällaisissa asuissakaan

ja tuskin ihan äkkiä jatkossa nähdäänkään. Harvemmin myöskään on näin hyvää ruokaa keikkapaikalla saatu. Kun pari aiempaa bändiä ylemmissä kerroksissa saivat keikkansa pakettiin, päästiin polkaisemaan keikka käyntiin. Pukumiehiltä lähtivät takit ja alta löytyi AC/DC- ja Metallica-paidat. Milläs parivaljakolla tuollaiset olikaan :) ?

Mitäpä tuosta muuta voisi sanoa, yleisöllä näytti olevan kivaa, lavalla oli kivaa. Ennenkaikkea oli mukavaa kun sai taas roudata kamat lämpimässä peräkärryyn odottamaan huomista päivää.

Eikä muuten ole moneltakaan keikalta näin hyviä kuvia. Kiitokset kuvaajille, vaivannäköä arvostettiin jo kuvausvaiheessa.

- Jyrki