Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Ruutana Rock, 15.6.2019

Viime vuosi jäi väliin Ruutana Rockin osalta, sattui toinen aiemmin sovittu keikka juuri samaan aikaan. Ja tänäkin vuonna olisi ollut toinen keikka Ruutanarockin päivälle, ja kaiken huipuksi samaan paikkaan kuin viime vuonnakin. Mutta nyt oli Ruutana sovittu aiemmin ja eihän se nyt muutenkaan vetele olla näistä juhlista poissa kaksi vuotta putkeen!

Edelliskerralla hoidimme omilla kamoillamme koko festarin äänentoiston. Olihan se toki haastavaa ja mielenkiintoista, mutta tällä kertaa oli mukavaa ottaa taas rennommin kun tutut ammattilaiset hoitivat hommat.

Mika soitti lainarummuilla, hyvin sujui ilmeisesti sekin, paitsi kapuloita meni katki sellainen määrä että niitäkin sitten alettiin lainaamaan kesken setin. Itseltäni irtosi kitarasta mikrofoni, onneksi ei mennyt kokonaan mykäksi kesken kappaleen ja sain varakepin hanskaan sujuvasti seuraavassa välissä. Jyrki ei tainnut tällä kertaa rikkoa mitään!

Meillä oli soittovuoro illan viimeisenä. Ratkaisu oli ilmeisesti ihan hyvä, koska varsinainen pääesiintyjä - meitä ennen esiintynyt Pauli Hanhiniemi M.A.D. - esiintyi konseptilla akustinen duo. Heidän esityksensä oli hieno ja illan kokonaisuutta ajatellen hyvällä paikalla. Mutta tällaisella festarilla kannattaa illan viimeisenä olla bändi joka soittaa halolla päähän -mallista rokkia!

Roppa saatiin lavalle esittämään teokset Kaasua sekä Roadrunner. Kiitos Roppa! Perinteet velvoittavat!

Settiin kuului myös entisen basistimme Raikun tekemä kappale House of Night. Tällä kertaa sen esittäminen tuntui hyvin erityiseltä. Edellisellä kertaa Raikku oli kanssamme lavalla esittämässä tämän kappaleen. Poismenostaan johtuen, Raikkua ei enää saada tähän mukaan. Toivottavasti esityksemme kuului sinne missä nyt oletkin, kaveri.

Kiitokset kaikille! Ja katsotaan taas mitä seuraavaksi.
t. Juha
Ps. Tässä videonpätkää Ropan tähdittämästä Pepposesta