Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

RuutanaRock 2014, Kangasala 14.6.2014

Noniin täällä taas!

Viime keikasta olikin kulunut ihan liian kauan – joten olipas oikein tervetullutta taas päästä ulkoiluttamaan itseään ja pändiään, ja suoraan festarilavalle!

RuutanaRock on meille tuttu tapahtuma- täällä ollaan jo pari kertaa oltu aiemmin mekkaloimassa, ja nyt kun taas kutsu kävi, niin eipä tarvinnut sekuntiakaan miettiä että tullanko taas – no tottakai!

Mika toi taas pannunsa paikalle lainaan muille festarin rumputaiteilijoille, ennen kuin osasto J&J saapui paikalle hiukan myöhemmin. No, jälkimmäisen osaston saavuttua oli vielä festarit alkamatta ja mietittiin että mites nämä kamat nyt muuten, olisi bassovahvarit ja kitaralle Marsut auton perässä eikä lavalla ole rumpujen lisäksi oikein mitään muuta backlineä. Tuumattiin että nostellaan nyt nämä meidän mööpelit sinne nyt valmiiksi, vaikka meidän vuoromme oli vasta kolmantena. Sinnehän ne sitten heilahti, ja taisipa käydä niin että melkein koko tapahtuma vedettiin läpi pändimme kalustolla (tietenkin PA:ta lukuunottamatta). Pääesiintyjä Jussi Hakulinen ei toki romppeitamme tarvinnut, akustinen duo-konseptilla kun oli liikkeellä.

No ilta muuten. Aiemmin viikolla Foreca lupaili sopivasti +4c, kaatosade ja 10m tuulta. Ei sitten voinut luottaa tähänkaan, vaan ilma oli poutainen ja oikein jees! Osasto ”suurehko suomalainen metsälintu” oli myös vahvasti paikalla – hieno juttu taas jälleen ;)

Hitto vaan kun aika meni taas liian nopeasti, olisi tehnyt vielä mieli paukuttaa muutama ralli esitetyn setin jatkoksi, mutta näinhän se aina.. aikatauluja noudatetaan.. ei siinä mitään! Energiaa on pankissa seuraavia retkiä varten!

Ja taas kerran kiitokset Ramille, Katrille, Tumpille ja kaikille jotka olivat järjestävän osapuolen ja äänentoiston ym. osalta mukana – otetaan taas uusiksi, eikös joo! Ja kiitos myös kuvista ja videonpätkistä, Laura ja Krista!

Alla muutamat kuvatukset ja filminpätkää!

t. Juha