Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

RuutanaRock 13.6.2015

Hoi hoi!

Ruutanarock 2015 paketissa ja hienot pippalot olivat taas kerran. Esiintyjinä Jari Vilja, Grazy Mama & the Sidekicks, me ja Mustat Enkelit.

Oltiin liikkeellä hiukan uudistetulla setillä, nyt oli uutuutena mukana Peer Günttiä ja hulvaton Rolling Stones - Mummonsauna -yhdistelmä. Ja hyvin tuntui jytä uppoavan festariväkeen, jota saapuikin paikalle aika rysäys juuri settimme alkaessa. Ja, aina kun Roppa on paikalla, puoli-pakotamme hänet esittämään Roadrunnerin kanssamme. Näin tälläkin kertaa. Kiitos Roppa, hyvä meininki taas kerran :)

Tälläkin kertaa tarjosimme rummut, kitara- sekä bassokamat alkuillan muillekin esiintyjille käyttöön. Ja mikäs siinä, vaihdot menevät sujuvammin kun ei tarvitse joka välissä laittaa kaikkea uusiksi.

Paljon oli taas tuttuja tovereita paikalla. Mukavasti sujui ilta siinä seuratessa muita esiintyjiä, sekä rupatellessa vanhojen ja uusienkin tuttujen kanssa. Ja tietenkin Grazy Maman porukan, sekä Mustien Enkeleiden kanssa oli hauskaa turista. Rentoa porukkaa kaikki ja pääsipä Mika jauhamaan rumpujuttuja Holmin kanssa oikein kunnolla. Aaltosen kanssa puitiin laulajan kurkunkiristysongelmia ym. ym... no, tänään laulut kyllä sujuivat allekirjoittaneelta hyvin, hirttosilmukka kaulassa -fiilistä ei tullut missään vaihessa. Ehkä tässä alkaa pikku hiljaa oppia!

Muutama kuva nähtävissä facessa! (kiitos Krista)

Kiitokset Rami, Katri, Tumppi, ja kaikki tässä jotenkin mukana olleet! Katsotaanpa taas mitä tulevaisuus tuo!

t. Juha