Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Pub Naamaraja, 12.10.2012

Hih hoi!

Keikka Pub Naamarajan – entisen Pub Tasanteen – avajaisissa hoidettu. Ja eipäs ollutkaan mikään turha reissu. Menee kirkaasti tähän astisten keikkojen parhaiden joukkoon.

Roudailusta ja soundcheckistä, mitäs siitä enää juuri muuta kirjoittamaan kuin että homma osataan jo. Siinäkin tapauksessa, että osa bändistä joutuu sinkoilemaan sinne tänne pitkin Pirkanmaata kesken kaiken.

Pub Naamarajan avajaisillan musiikillisesta annista vastasi kaksi esiintyjää. Illan aloitti akustinen duo, sitten me soitimme ensimmäisen settimme, sitten taas em. duo, ja lopuksi me kiskaistiin homma pakettiin aina valomerkkiin asti. Mielestäni kontrasti artistien välillä pelasi hienosti. Duon (mikä olikaan tämän parivaljakon stage-nimi?) toimesta saatiin ilmoille rauhallista, seesteisen soljuvaa musaa sitä kaipaaville, kun me taas rymistelimme aika lailla ronskimmalla ottella.


Duo

Yleisöstä – väkeä oli todella hyvin paikalla. Baarin avajaisilta vaikutti kaikin puolin onnistuneelta. Tupa likimain täynnä ja kaikki hyvällä fiiliksellä mukana. Hienoa soittaa tällaisessa miljöössä! Tunnelma – ja soitto – rennon letkeää ja mikäs siinä soitellessa kun tällä lailla homma rullaa.

Paikalle oli myös saapunut muutama tuttu ja toveri – hianoo kun tulitte, hyvä homma, kattellaan taas!

Siitä sitten lopuksi kamat pakettin ja takaisin treenikselle – ja ukot hyvillä mielin kotio nukkumaan.

Kiitokset Pub Naamarajan pubittarille – onnea ja menestystä jatkossa!

T: Juha