Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Mouhijärvi 11.7.2015 Siilinjärviralli

Morom moro!

Mouhijärven Siilinjärven rannalla käyty jo toistamiseen – nyt kyseessä Otamus MC'n järjestämä Siilinjärvi ralli.

Tälle reissulle lähtiessä oli jokunen epävarmuustekijä.. sääennuste antoi ymmärtää että mikä tahansa on mahdollista, ja ulkoilmakeikan ollessa kyseessä tällä on toki suuri merkitys. Mukana oli myös ensikasteensa saava uusi PA-laitteisto jota oli aiemmin testattu vain pikaisesti allekirjoittaneen autotallissa. Tiedossa oli jo valmiiksi että uudet päätteet vievät julmetusti virtaa käynnistettäessä joten virran saannin riittävyys vähän askarrutti. 10A sulake ei riitä saamaan noita möhköjä edes käyntiin. Lisäksi Jyrki oli hankkinut myös savukoneen jota ei oltu myöskään kunnolla kokeiltu aiemmin. Että herra Murphylle annettiin rutkasti tilaisuuksia ilmoittaa olemassaolostaan.

Mutta vielä mitä. Alkuillasta paikalle kurvatessamme aurinko porotti täydeltä terältä liki pilvettömältä taivaalta, virtaa löytyi sen mitä tarvittiin, savukone pelasi niin kuin kuuluu. Kamojen pystytykseen ja tsekkiin kului kyllä normaalia enemmän aikaa. Tottakai, puuttuu rutiinia näiden uusien vermeiden kanssa pelaamiseen. Eiköhän tämä tästä jatkossa kuitenkin.

Keikka saatiin alkamaan aikataulussa ja hyvä meno olikin päällä heti saman tien! Motoristit tuntuvat olevan varsin välitöntä porukkaa – lavaa vastapäätä olevalla baarin terassilla näkyi melkoista menoa musisointimme tahdissa ja lavan eteenkin saatiin hyvin liikettä. Keikkaa vedettiin melkoisen rennolla otteella ja fiiliksellä.

Tuttuja nähtiin toki myös – päällimmäisenä Iski, jonka kanssa on aina hauskaa vaihtaa kuulumiset ja tokihan Iski myös lavalla vieraili.. varsin special-versio Johnny be Goodista täräytettiin ilmoille!!

Kyllä tästä jäi mieleen kaksi asiaa. Ensinnäkin, uusi PA rokkaa ja hyvin rokkaakin, ja tärkeimpänä – tämän harrastuksen paras puoli – miten hienoa on päästä nauttimaan Suomen kesästä tällä tavalla, soittamalla rokkia mahtavassa kesäillassa hienolle yleisölle!

Kiitokset järjestävälle taholle – MC Otamus! Myös kaikki muut jotka mukana olivat! Paljon näkyi olevan Coronalaisia paikalla – kiitos ja nähdään! t. Juha