Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Karavaani matkasi tällä kertaa Luopioisiin, paikkakunnan parhaaseen (ja ainoaan) pubiin, Liekkiin. Eikä keikkapaikassa ollut valittamista. Kodikas baari puurakennuksessa keskellä maalaiskylää, aivan mahtava lämmin kesäilta, ihmiset leppoisilla kesäfiiliksillä liikkeellä. Alkuasetelmat lupasivat mukavaa rokki-iltaa ja sellainenhan siitä sitten tulikin.

Kamat pystyyn ja pikainen soundtsekki. Kaikki enempi vähempi laakista kohdallaan, kyllä puurakennuksilla on näissä hommissa puolensa.

Sitten odottelua ja sapuskointia -- paikan nakkikori ranskalaisilla keräsi pisteet kotiin.

Keikan alussa yleisöä hieman varovasti mukana... mutta toiseen settiin päästyämme oli jo kunnon bileet pystyssä. Niinhän se keikan dynamiikka taitaa usein mennä. Tästä todisteena saamamme palaute:

Pari kappaletta ennen keikan loppua lavan eteen ilmestyi tyyppi joka halusi päästä laulamaan Black Night'in. Kaveri vaikutti sen verran uskottavalta että päätimme antaa tilaisuuden. Ja komeasti kaveri viisun vetikin kuten videon lopussa näkyy ja kuuluu.

Kaiken kaikkiaan hieno reissu. Kyllä kesäisen perjantai-illan voi taatusti viettää paljon huonomminkin. Vielä kiitokset Liekin henkilökunnalle, yleisölle ja Riinalle valokuvista ja videoinnista!

Kertaan seuraavaan,
Juha