Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Peyton Place, Tampere, Hervanta, 8. 2. .2014

Räntäsadetta. Tien yli hyppiviä peuroja. Jäinen ja liukas piha. Juhalla juuri ja juuri parantunut flunssa, itselläkin yskää. Siitä aineksia tämän reissun alkuun, tyypillistä Rock-tähden glamouria siis.

Roudaus suoritettiin aikataulun mukaan, soundcheck kun piti olla tehtynä ennen tietovisaa, jonka voitti niukasti mystinen porukka nimeltä Hevi-Veikot. Hieman vain pisti soundchekiä tehdessä ihmetyttämään kun ei meinaa saada kamoja kiertämään edes yrittämällä. Kerrankin on akustiikka artistin puolella.

Ja sitten odottelemaan että pääsee soittamaan. Jossain vaiheessa iltaa bändillekin asti saapui tieto siitä, että täällähän on oikein backstage. Ja että siellä on korillinen virvokkeitakin...

Jo vain sitä kelpasi settilistaa viilata näissä oloissa :) Ja hieman poikkeuksellisesti on päässyt koko bändi samaan kuvaan. Kiitokset tästä samoin kuin videomateriaalista Terolle. Eipä sillä, olisihan siellä baarin puolellakin viihtynyt. Ilta oli harmittavan hiljainen mutta alkuillan karaoken taso oli melkoisen kova... Loppuun hieman materiaalia keikalta. Pitäisi vissiin hommata mustat piuhalaatikot :)

-Jyrki