Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Ruutanan Oluthuone 7.1.2017 Raikku 50-vee

Morjesta!

Tällä keikalla koeponnistettiin Ruutanan uusi Oluthuone – ja hyvä tilat oli tosiaan käytössä. Bänditoimintaa ajatellen varsinkin, nyt on oikein hyvä asetelma – hyvä lava, lavan edessä reilusti tilaa yleisölle. Baaritiski kulman takana, joten sieltä virvokkeiden tilaaminen onnistuu ilman huutamista. Onnea vaan uudelle paikalle! Tullaan kyllä vierailemaan :)

Illan varsinainen teema oli yllätysjuhlat puolen vuosisadan ikään ehtineelle edelliselle basistillemme Raikulle. Raikun parempi puolisko Heidi otti meihin yhteyttä jokunen kuukausi sitten ja kysyi tultaisiinko tällaiseen hommaan. No ilman muuta!

Salaisuus onnistuttiin pitämään ja Raikku olikin varsin äimänä kun saapui paikalle. Ihmetteli lavalle kasattuja bändikamoja ja kun sitten huomasi Mikan, lopultakin välähti... ! Meillä oli kyllä alkuun pieniä vaikeuksia tunnistaa Raikkua, miestä ei näkynyt missään mutta paikalla herätti huomiota hilpeällä tuulella ollut Rob Halford. Joka sitten viiksiään ja aurinkolasejaan raottaen osoittautuikin Raikuksi :D mahtava kostyymi..!

Soitto oli tosi hauskaa – vaikka unohdinkin kitarapedaalini toisen auton perään – hyvin sitä näköjään pärjää ilmankin. Väkeä oli paikalla aika hyvin, ja lavan edessä vilskettä kiitettävästi. Tulihan Raikku tietenkin mukaan esittämään jokusen rallin, mukaan lukien tottakai House of Night!! Lavalle saatiin tietenkin myös Roppa, eihän Ruutanan keikoista muuten mitään tulisi!

Kaikkiaan todella hauska ilta. Kiitokset Rami, Raikku, Heidi, Roppa ja kaikki muut hauskanpidossa mukana olleet. Eipä tässä muuta kun taas kohti uusia rymistelyitä!

t. Juha