Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Ravintola Liekki, Luopioinen. 6. 7. 2012

Käytiinpä taas vaihteeksi - viidettä kertaa - Liekissä. Ja jälleen kerran perjantaina ennen Aitoon kirkastusjuhlia. Perillä odotti pienoinen yllätys. Lavalla oli nimittäin tarjoiluvaunut täynnä ruokaa. No, eihän siinä mitään, syömäänhän tänne tultiin eikä soittamaan vai ? :) Ruokailun jälkeen käytiin taas poikkeamassa uimarannalla. Ensi kerralla muistetaan sitten ne uimahousutkin, eli silloin luultavasti sataa.

Lavalle saatiin sittemmin tilaa, ja kamat pystyyn ilman kommelluksia. Tällä kertaa (vihdoin ?) älysimme käyttää telineiden roudauslaatikkoa lavan jatkeena, joten saimme monitorikaiutinta reilusti eteenpäin ja lavalle lisää tilaa heilumiseen. Sitähän tarvitaan kun Raikku on mukana. Ja menohan oli loppuillasta jo melkoista. Vieraileva tähtikin - tuttu parin vuoden takaa - poikkesi laulamassa Black Nightin, ja hienosti lauloikin.

Tällä reissulla tuli sitten selvitettyä sekin, mikä rajoittaa rokkisitikan maavaraa. Kyseinen osa on perävaunun sähköpistoke. Kaipa sen vielä korjattua saa, vaikka se ottikin maakosketusta sekä Liekin pihassa että matkalla olevilla tietöillä.

Kaikenkaikkiaan jälleen kerran oli hieno keikka Liekissä.

- Jyrki

ps. Mica, jos luet tätä, siisti tukka!