Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Nattarin Yläbaari, lauantai maaliskuun 6. 2010

6. March only, the fabulous Heavyweights. Hard rock review. Pub Nattarin Yläbaari. Holvastintie 6. Kangasala. The fabulous Heavyweights hard rock band and review.

Check it out, check it out. 6. March only from Vatiala the Heavyweights hard rock review. One night only, the fabulous Heavyweights hard rock band, and review. You, on the motorcycle!...You two girls, tell your friends. Showtime at 10 pm.

Rokinräimettä Nattarissa!

Tällä kertaa oltiin keikalla ihan bändin kotikulmilla. Alkuasetelmat eivät olleet kaksiset, laulaja-kitaristilla mukava äänentappajaflunssa päällä ja basistilla noin 1000% järeämpi pöpö riesanaan. Mutta lääkitys kohdalleen ja johan saatiin keikka hoidettua.

Väkeä tuli paikalle hyvin, mukavana yllärinä ainakin Juhalle ex-työkavereiden yllätysinvaasio... loistavaa! Keikka lähti rullaamaan hyvin, mitä nyt ekan kappaleen jälkeen paikan henkilökunnan kommentti "soittakaa hiljempaa!" No niinhän se on, mukavampi se on baarissa oleskella jos pystyy kommunikoimaan muutenkin kuin viittomalla ja savumerkeillä.

Yleisö tuntui olevan tyytyväinen musiikilliseen antiin ja jossain vaiheessa settiä porukka pomppasi ylös sohviltaan jorailemaan... sillä lailla... rokkia koneeseen ja kannat kattoon, sehän tässä tarkoitus onkin! Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja hyvä fiilis -- sekä lavalla että yleisössä!

Erityisesti tuli positiivisia kommentteja omien kappaleiden toimivuudesta -- täytynee sitten iskeä poikien kanssa puupäät yhteen ja rustailla niitä lisää!

Kiitokset hyvästä menosta kaikille paikallaolleille, ens kerralla sitten taas uudestaan! Ja Pialle erityiskiitos valokuvatuksista!

T: Juha