Etusivu Keikat Videoita Yhteystiedot

Liekki, Luopioinen 4. 6. 2011

Matka kolmannelle keikallemme Liekkiin, kylän parhaaseen ja ainoaan baariin, alkoi ihan mukavassa kesäsäässä. Pakettiauton lastaaminenkin oli suhteellisen nopea toimenpide, triona kun mentiin ja kamat olivat edellisen keikan jäljiltä valmiiksi kasassa. Scudoon jäi jopa ylimääräistä tilaa, vissiin ensimmäistä kertaa. Tetriksen peluu alkaa olla hallussa :) Vielä kun Scudon keskipaikalla olisi enemmän tilaa.

Safety Car:in tahdittaman matkan jälkeen pistettiin kamat lavalle ja tehtiin pikainen chekki. Soundipolitiikka napsahti tällä kerralla ihan itsestään balanssiin, liekö harjoituksen tulosta. Vikkulassa ensimmäistä kertaa kokeiltu Juhan Marshallin mikitys on ihan hyväksi osoittautunut ratkaisu. Muutenkin roudaus ja kamojen pystytys tuntui jotenkin helpolta, liekö liki parinkymmenen kierroksen harjoittelu karsinut turhat sähellykset?

Keikan alkua odotellessa syötiin ruokaa, joka oli hyvää niinkuin Liekissä aina. Ja poikettiin kävelyllä paikallisen järven rannassa. Ja otettiin runsaasti julkaisukelvottomia valokuvia. Onneksi digifilmi on halpaa...

Keikkahan sitten meni varsin mainiosti - niinkuin kaikki aiemmatkin Liekin keikat. Ei tosin ole koskaan vielä näin kuuma soittaessa tullut. Eikä muuten koskaan aiemmin ole kuultu kun porukka laulaa Party In The Long Beach:in kertosäettä. Ihan hyvä suoritus ottaen huomioon, että kappaleesta ei ole missään edes äänitettyä versiota jaossa - ehkä pätkä jossain videon nurkalla. Pitäisikös tässä taputella itseään selkään hienon kertosäkeen kirjoittamisesta ;-) ? Ainoa asia, joka hieman jäi kaivelemaan mieltä, oli vanha tuttu - meiltä loppuu kappaleet kesken. Asialle pitää tehdä jotain lähitulevaisuudessa. We'll be back.

- Jyrki